Απρίλιος με την πιο γευστική τάρτα μήλου

Kaizen-Απρίλιος με την πιο γευστική τάρτα μήλου

Ένα φρούτο που δεν γνωρίζει εποχικότητα και είναι πάντα παρόν στην αγορά αλλά και σε κάθε σπίτι, έχοντας αποτελέσει σύμβολο πλούτου και ευεξίας μέσα στα χρόνια, είναι το μήλο. Έχοντας διεκδικήσει παραδοσιακά τη δική του θέση στη γαστρονομία, το συναντάμε κατά καιρούς συνδυαστικά, τόσο με αρωματικά μπαχαρικά και μέλι, όσο και σκέτο στην αγνή μορφή του. Πολύ περισσότερο ωστόσο μας εντυπωσιάζει γευστικά η εμπλοκή του σε εδέσματα, όπως η τάρτα μήλου.

Από τα πιο αγαπημένα και κλασικά γλυκά παγκοσμίως, η τάρτα μήλου με την λεπτή και τραγανή της ζύμη ενσωματώνει στη γεύση της τη φρεσκάδα από τα μήλα με τις ελαφριές νότες κανέλας και άλλων μπαχαρικών, συνδυάζοντας γεύση και αισθητική. Είτε σε μεγάλη ποσότητα παραπέμποντας σε παραδοσιακό γλυκό, είτε σε μικρές λαχταριστές μπουκίτσες, η τάρτα μήλου αποδεικνύει ότι οι απλές φυσικές γεύσεις μπορούν να δημιουργήσουν ανεπανάληπτες γαστρονομικές εμπειρίες.

Η τεχνική ομάδα της Kaizen για τη δημιουργία γευστικής τάρτας μήλου προτείνει το μείγμα Vanilla Softies. Πρόκειται για ένα προϊόν που διευκολύνει τον επαγγελματία λόγω της ταχύτητας και της ευκολίας του, στη διαδικασία παραγωγής. Επίσης προτιμάται πολύ λόγω της γεύσης και της υφής που εξασφαλίζει στο τελικό προϊόν, αλλά και της υψηλής διατηρησιμότητάς του.

Η γέμιση δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, καθώς απαιτεί συνηθισμένα υλικά που το πιθανότερο είναι να υπάρχουν ήδη στο κατάστημά σας, όπως μήλα, ζάχαρη, κανέλα και λίγη ποσότητα από ρούμι ή λικέρ της αρεσκείας σας. Για το σερβίρισμα, η τεχνική ομάδα της Kaizen προτείνει να επιλέξετε πιο δροσερά συνοδευτικά, όπως φρέσκο παγωτό βανίλιας, προσφέροντας στους πελάτες σας μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία.