Μπάρες δημητριακών. Ο ορισμός του snack smart και μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε το μενού σας.

Kaizen-Μπάρες δημητριακών. Ο ορισμός του snack smart και μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε το μενού σας.

Με την υγιεινή διατροφή να επανέρχεται στο προσκήνιο όλο και περισσότερο, στο επίκεντρο τοποθετείται η ευεξία τόσο ως τρόπος ζωής, όσο και ως trend. Σ΄ αυτό το σημείο κάνουν την εμφάνισή τους οι μπάρες δημητριακών, αποτελώντας την ιδανική επιλογή ενός γρήγορου αλλά γεμάτου ενέργεια σνακ. Έτσι το snack smart αποτελεί μια πραγματικότητα, η οποία στοχεύει στο να καλύψει την ανάγκη του καταναλωτικού κοινού για ενέργεια, μέσω ενός συμπαγούς snack η κατανάλωση του οποίου είναι ιδιαίτερα εύκολη και αποδοτική, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Περιέχοντας τις απαραίτητες πρωτεΐνες, τις φυτικές ίνες και τα θρεπτικά συστατικά  που χρειάζονται οι πελάτες σας για να ξεκινήσουν, ή να συνεχίσουν την ημέρα τους, οι μπάρες δημητριακών πρέπει να αποτελούν μια από τις δημιουργικές προσθήκες στο μενού της επιχείρησής σας.

Από τις δημοφιλέστερες προτιμήσεις μπάρας, είναι σίγουρα η brownie λόγω του φανατικού κοινού που έχει διαχρονικά η σοκολάτα. Το μείγμα για μπάρες δημητριακών choco brownie είναι το κατάλληλο για τη δημιουργία γευστικής μπάρας, ενώ αυτό που χρειάζεται απλά είναι η προσθήκη νερού, καθώς πρόκειται για μια εύκολη συνταγή για μπάρες με εύκολη εκτέλεση. Όπως όλα τα μείγματα της Kaizen, προσδίδει υψηλή διατηρησιμότητα στο τελικό προϊόν ενώ είναι ιδανικό επίσης για την παρασκευή πολλαπλών προϊόντων. H τελική γεύση και υφή βέβαια είναι αυτή ενός παραδοσιακού σοκολατένιου brownie. To vari olikis αποτελεί ένα ακόμη δυνατό μείγμα για μπάρες δημητριακών, εξαιτίας της πυκνής δομής του και της γνήσιας γεύσης του. Κατά την εκτέλεση τους, δοκιμάστε να αναμείξετε 150γρ ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα ή σταγόνες σοκολάτας, και δώστε στους πελάτες σας νέες γεύσεις που θα λατρέψουν.

Το μείγμα vanilla softies θα γίνει το αγαπημένο όλων εσάς που παρατηρείτε ότι το καταναλωτικό σας κοινό προτιμά ιδιαίτερα γεύσεις, όπως η βανίλια. Το συγκεκριμένο μείγμα δίνει στο τελικό προϊόν τόσο την εμφάνιση όσο και την υφή ενός γνήσιου αμερικάνικου soft cookie, ενώ παράλληλα είναι από τα μείγματα που διευκολύνουν τον επαγγελματία και λόγω της ταχύτητας τους. Η ομάδα της Kaizen μάλιστα προτείνει να προσθέσετε ακόμη και 500γρ ξηρούς καρπούς στο 1kg σκόνης μείγματος, υπόσχοντας επιπλέον γευστικές απολαύσεις.

Η απόλαυση δεν σταματάει εδώ, καθώς με το μείγμα vanilla crispies μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας γευστικές μαστιχωτές μπάρες δημητριακών γεύσης βανίλιας. Το εν λόγω μείγμα, προσφέρει βουτυρένια και τραγανή υφή στο τελικό προϊόν, καθιστώντας το ιδιαίτερα γευστικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπλέον και για την παραγωγή τραγανών cookies με σταγόνες σοκολάτας, που θα ενθουσιάσουν εξίσου τους πελάτες σας. Τον ίδιο ενθουσιασμό μπορείτε να πετύχετε και μέσω του μείγματος maltito, που είναι υπεύθυνο για την πυκνή γεύση και δομή που θα δώσει στο τελικό προϊόν, ενώ πρόκειται για μια από τις πιο γρήγορες διαδικασίες εκτέλεσης.

Δείτε ως αφορμή τις νέες τάσεις και τους ρυθμούς της καθημερινότητας, και ανταποκριθείτε γρηγορότερα και πιο αποδοτικά στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών σας, διατηρώντας πάντα υψηλά το επίπεδο της ποιότητας των πρώτων υλών σας.