Έναρξη της σχολικής χρονιάς και δικαιωματικά η εποχή του τοστ.

Kaizen-Έναρξη της σχολικής χρονιάς και δικαιωματικά η εποχή του τοστ.

Καθώς πλησιάζει η έναρξη της σχολικής χρονιάς, είναι καιρός να προετοιμάσετε κατάλληλα την επιχείρησή σας. Αυτό σημαίνει ότι αρτοσκευάσματα που προσδίδουν ενέργεια και ευεξία είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Για τους επαγγελματίες του κλάδου, το τοστ αποτελεί μία από τις κλασικές λύσεις σχολικού κολατσιού, έχοντας το δικό του σταθερό καταναλωτικό κοινό. Είτε ως πρωινό, είτε ως σνακ ενδιάμεσα στα διαλείμματα, η κατανάλωση του, λαμβάνει μεγάλης αναγνώρισης.

Για να μείνετε πιστοί στην παραδοσιακή γεύση που έχει το κλασικό ψωμάκι του τοστ, η τεχνική ομάδα της Kaizen προτείνει το Wholegrain Toasted για την απόλυτη συνταγή για ψωμί του τόστ. Πρόκειται για ένα μείγμα που προσδίδει γνήσια γεύση ολικής άλεσης στο τελικό προϊόν, καθώς και μοναδική βουτυρένια υφή, ενώ η διαδικασία για την εκτέλεση του είναι απλή αλλά λεπτομερής.

Το Toasted αποτελεί ένα ακόμη μείγμα για την παραγωγή ψωμιού για τοστ, που χαρίζει υψηλή διατηρησιμότητα στο τελικό προϊόν. Η απαλή του ψίχα με την βουτυρένια γεύση του καθώς και η τάση του ψωμιού για τοστ να μένει αφράτο για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκαταβάλει ότι θα είναι το επόμενο πολυαγαπημένο σνακ των μαθητών, και όχι μόνο.

Πέρα από τους αναμενόμενους συνδυασμούς υλικών τοστ, όπως το τυρί με κάποιο αλλαντικό, διευρύνετε τις επιλογές του καταναλωτικού σας κοινού, προσφέροντας για παράδειγμα έναν συνδυασμό λαχανικών με κάποια σάλτσα όπως πέστο. Μια άλλη γευστική παραλλαγή θα μπορούσε να είναι τόστ με αυγό και αβοκάντο ή για τους λάτρεις των γλυκών γεύσεων, τόστ με σοκολάτα και κομματάκια μπανάνας!

Δείτε την νέα σχολική χρόνια σαν πρόκληση για να ανταποκριθείτε στις καινούριες ανάγκες των πελατών σας και αναβαθμίστε παράλληλα το μενού στο κατάστημα σας, χρησιμοποιώντας υλικά που προσελκύουν τους γευστικούς κάλυκες του κοινού σας. Μην ξεχνάτε να λαμβάνετε την ανατροφοδότηση των πελατών σας, μια διαδικασία η οποία θα σας βοηθήσει καθημερινά.