Η Τεχνολογία στην Υπηρεσία του Αρτοποιείου: Τα Kaizen Mixes στο Νέο App της Loulis Food Ingredients

Kaizen-Η Τεχνολογία στην Υπηρεσία του Αρτοποιείου: Τα Kaizen Mixes στο Νέο App της Loulis Food Ingredients

Η ψηφιακή εποχή έχει φέρει επανάσταση σε πολλούς τομείς της καθημερινής μας ζωής και ο χώρος της αρτοποιίας δεν αποτελεί εξαίρεση. H Loulis Food Ingredients, με την πολυετή εμπειρία τους στον χώρο της αλευροβιομηχανίας, έρχονται να ενισχύσουν την παρουσία τους με τη νέα πρωτοποριακή εφαρμογή myLoulis app. Αυτή η εφαρμογή αποτελεί την πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα για παραγγελίες αλεύρων και μειγμάτων στην Ελλάδα, φέρνοντας την επανάσταση στην αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική.

Η εφαρμογή myLoulis είναι εδώ για να κάνει την καθημερινότητα των επαγγελματιών αρτοποιών και ζαχαροπλαστών πιο εύκολη και αποτελεσματική. Η διαδικασία χρήσης της εφαρμογής είναι εξαιρετικά απλή:

  1. Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή από το App Store ή το Google Play.
  2. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας ή εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το email σας.
  3. Βρείτε τα μείγματα Kaizen και κάντε τις παραγγελίες σας, εύκολα και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή θέλετε!

Πώς λειτουργεί;

Η εφαρμογή myLoulis προσφέρει πολλές δυνατότητες και χαρακτηριστικά που θα ενισχύσουν τη δουλειά σας και θα βελτιώσουν την εμπειρία σας ως επαγγελματία:

  • Άμεση ενημέρωση για όλα τα προϊόντα και τις τιμές τους: Μείνετε πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες προσφορές και προϊόντα της αγοράς.
  • Εύκολη και γρήγορη αποστολή παραγγελιών: Κάντε τις παραγγελίες σας με μερικά μόνο κλικ και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο.
  • Παρακολούθηση των παραγγελιών σας σε κάθε στάδιο: Δείτε την πορεία της παραγγελίας σας από την αποστολή έως την παράδοση.
  • Πρόσβαση σε χρήσιμο υλικό, όπως άρθρα, συνταγές και video tutorials: Ανακαλύψτε νέες ιδέες και τεχνικές για να βελτιώσετε τα προϊόντα σας.
  • Ενημέρωση για νέα προϊόντα και προσφορές: Μην χάσετε ποτέ καμία προσφορά και ενημερωθείτε για τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων.
  • Εύκολη δημιουργία αιτήματος επίσκεψης τεχνικού στον χώρο σας: Ζητήστε την επίσκεψη τεχνικού για υποστήριξη και συμβουλές.

Αμέτρητες δυνατότητες στα χέρια σας

Με την εφαρμογή myLoulis για κινητά, μπορείτε να παραγγέλνετε άμεσα και εύκολα, να έχετε εικόνα των συνολικών αγορών σας και να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για κάθε προϊόν ή συνταγή. Είναι ο απόλυτος βοηθός για κάθε επαγγελματία που θέλει να είναι ενημερωμένος και οργανωμένος.

Αποκτήστε την τώρα δωρεάν και επωφεληθείτε από επιπλέον προνόμια

Κατεβάστε την εφαρμογή myLoulis και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εποχής στην αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική. Επωφεληθείτε από επιπλέον προνόμια στις online αγορές σας και βελτιώστε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας – είναι ο νέος τρόπος να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας, να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να βρίσκετε έμπνευση για να δημιουργείτε καθημερινά. Δοκιμάστε την σήμερα και δείτε πώς μπορεί να αλλάξει την επιχείρησή σας προς το καλύτερο.

Κατεβάστε το myLoulis app τώρα και ζήστε την εμπειρία της ψηφιακής αρτοποιίας στα καλύτερά της!