Ιταλικές συνταγές γευστικών παραδοσιακών γλυκισμάτων που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες σας

Kaizen-Ιταλικές συνταγές γευστικών παραδοσιακών γλυκισμάτων που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες σας

Η πιο περιζήτητη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, κάνουν αισθητή την παρουσία τους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, μεταξύ άλλων και διεγείροντας γευστικά τις αισθήσεις μας με αυθεντικά εορταστικά γλυκίσματα. Με τις γλυκές αυτές δημιουργίες να παρασκευάζονται κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και να ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους, ο πήχης του ανταγωνισμού ανεβαίνει με αποτέλεσμα οι πελάτες σας να περιμένουν από εσάς τις πιο μοναδικές χριστουγεννιάτικες συνταγές.

Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα της Kaizen αξιοποιεί την ευκαιρία αυτή, και συνδυάζει τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις που λατρεύουν οι καταναλωτές σας, με την κομψότητα που επιτάσσουν οι γιορτές. Αυτή τη φορά τα εδέσματα έχουν άρωμα και γεύση από την Ιταλική παράδοση.

Ανάμεσα στα εορταστικά εδέσματα της Ιταλίας, ξεχωρίζει η συνταγή για pandoro, λέξη που σημαίνει «χρυσό ψωμί» ενώ έχει αναδειχθεί ως το γλύκισμα με το μεγαλύτερο φανατικό κοινό. Παραδοσιακά το pandoro ήταν το γλυκό των πλουσίων Ενετών και ήταν το ίδιο δημοφιλές με το panettone. Το ανάγλυφο σχήμα του σε μορφή αστεριού, η αφράτη ζύμη και τα πλούσια αρώματά του δικαιολογούν το μεγάλο φανατικό κοινό του.

Για τη δημιουργία γευστικού pandoro, η τεχνική ομάδα της Kaizen προτείνει το μείγμα Panettone Gold, ένα προϊόν ιδανικό για μηχανικές καταπονήσεις και με δυνατότητα για ψήσιμο της παγωμένης ζύμης απευθείας από ψυγείο. Το μείγμα αυτό υπόσχεται ταχύτητα στην παραγωγική διαδικασία και η υφή, η  γεύση καθώς και η εμφάνιση είναι αποτέλεσμα αργής ωρίμασης. Τα υλικά για την εκτέλεση είναι λίγα και απλά, καθώς εκτός από το panettone gold θα χρησιμοποιήσετε νερό, χρυσή μαγιά και βούτυρο.

Εξίσου αγαπημένη είναι και η χριστουγεννιάτικη συνταγή για pandolce, το Ιταλικό χριστόψωμο ή όπως αποκαλείται συχνά και Γενοβέζικο panettone. Για την παρασκευή του, χρησιμοποιείτε επίσης το Panettone Gold αλλά εδώ θα χρειαστείτε και επιπλέον υλικά συγκριτικά με το πιο απλό pandoro. Ενδεικτικά, την απόλαυση θα ενισχύσουν υλικά όπως χρυσή μαγιά, βούτυρο 82%, φρούτα σε κύβους, κουκουνάρι, σταφίδες και γλυκάνισο αποξηραμένο.

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και αυτές τις γιορτές, με άριστης ποιότητας γλυκίσματα και υποδεχτείτε γεύσεις και υφές που θα σας ξεχωρίσουν, με την υπογραφή της Kaizen. Καλές δημιουργίες!