Κουλούρι Θεσσαλονίκης. Όταν η διαχρονικότητα συναντά την υψηλή ποιότητα, το αποτέλεσμα είναι η εμπιστοσύνη του κοινού σας.

Kaizen-Κουλούρι Θεσσαλονίκης. Όταν η διαχρονικότητα συναντά την υψηλή ποιότητα, το αποτέλεσμα είναι η εμπιστοσύνη του κοινού σας.

Παραδοσιακά ελληνικό και με τις πρώιμες ρίζες του να εκτείνονται τριγύρω από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα υγιεινό σνακ με παρουσία σε κάθε φούρνο, και ένα αρκετά οικονομικό προϊόν γενικά, που μπορεί να δώσει αρκετούς πιθανούς συνδυασμούς. Ο λόγος για το κουλούρι Θεσσαλονίκης, με την μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά, που πρωτοεμφανίστηκε την περίοδο των βυζαντινών χρόνων στην Κων/πολη με διαφορετικό όνομα, και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη με τους πωλητές του να το «διαλαλούν» ως κουλούρι Θεσσαλονίκης. Έκτοτε διατήρησε αυτή την ονομασία και έμεινε να θεωρείται κλασικό all day snack.

Από τους παραδοσιακούς φούρνους μέχρι και τα πιο μοντέρνου ύφους bakeries, το κουλούρι Θεσσαλονίκης, έχει καθημερινά το δικό του φανατικό κοινό. Παρά την εμφάνιση νέων γεύσεων και τεχνολογιών, προϊόντα όπως το κουλούρι Θεσσαλονίκης, παραμένουν αμετάβλητα στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Οι παραλλαγές που μπορεί να δώσει είναι πολλές και διαφορετικές, είτε γεμιστό, είτε πολύσπορο, ολικής, με ταχίνι, σουσάμι ή χωρίς, με αποτέλεσμα να το καθιστούν αρκετά αγαπητό σε όλα τα κοινά.

Ένα από τα μυστικά της συγκροτημένης του γεύσης είναι το σουσάμι που εμπλουτίζει τόσο γευστικά όσο και αρωματικά, ενώ ταυτόχρονα είναι γνωστό για την υψηλή διατροφική του αξία. Οι ειδικοί του κλάδου αναγνωρίζουν ότι η σίγουρη επιτυχία που έχει το κουλούρι Θεσσαλονίκης όλα αυτά τα χρόνια, είναι αποτέλεσμα μια σειράς παραμέτρων όπως η εμπειρία, ο επαγγελματισμός, η τεχνική και φυσικά οι ποιοτικές πρώτες ύλες. 

Για τους επαγγελματίες του κλάδου που αναζητούν ένα μείγμα για εύκολη και γρήγορη διαδικασία αρτοποίησης, η ομάδα της Kaizen προτείνει μείγμα για κουλούρια  Θεσσαλονίκης, το koulourito. Πρόκειται για ένα μείγμα με 12μηνη διάρκεια ζωής, που προσδίδει υψηλή διατηρησιμότητα στο τελικό προϊόν. Η εκτέλεση είναι απλή ενώ να θυμάστε ότι όσο πιο λεπτό το κουλούρι, τόσο πιο τραγανό το αποτέλεσμα που υπόσχεται. Έχοντας επιλέξει σύγχρονες τεχνικές παραγωγής συνδυαστικά με τις παραδοσιακές μεθόδους και τον παράγοντα της συνέπειας, τα μείγματα της Kaizen προορίζονται για την διευκόλυνση του αρτοποιού και την τελική ικανοποίηση των πελατών σας.

Αποτέλεσμα αυθεντικής γεύσης και μεγάλης ιστορίας, το κουλούρι Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα δυνατό προϊόν που καλεί τους αρτοποιούς να αξιοποιήσουν την παράδοση συνδυάζοντας την με την καινοτομία. Έτσι θα προσφέρετε στους πελάτες σας την εγγύηση της ποιότητας και της διαχρονικότητας που αναζητούν.