Ο γευστικός πρόγονος της Πίτσας: Pinsa Romana

Kaizen-Ο γευστικός πρόγονος της Πίτσας: Pinsa Romana

Στην Kaizen, σάς εισάγουμε σε μια πρωτοποριακή γεύση στον κόσμο της πίτσας , ή μάλλον πίνσας, με την Pinsa Romana. Με το μοναδικό της οβάλ σχήμα και την εξαιρετική σύνθεση αλεύρων σίτου, ρυζιού και σόγιας, η Pinsa Romana αναδεικνύεται σε ένα επίπεδο ιταλικής γαστρονομικής απόλαυσης.
Με προζύμι και χαμηλά λιπαρά, αυτός ο μοναδικός πρόγονος της πίτσας προσφέρει μια τραγανή απόλαυση που εναρμονίζεται τέλεια με μια πληθώρα επιλογών σε toppings. Απολαύστε την ως γεύμα ή ως γρήγορο σνακ, δημιουργώντας ένα νέο παλμό στον κόσμο της εστίασης με το μείγμα Deli Pinsa. Με το ίδιο άλλωστε mix μπορείτε να προσφέρετε και άλλες πρωτότυπες ιταλικές προτάσεις.

Από πού προήλθε;

Η ιστορία της Pinsa Romana ξεκινάει από την αρχαία Ρώμη, όπου υπήρχε ως ένα είδος ψωμιού που προετοιμαζόταν με παρόμοιο τρόπο με τη σύγχρονη πίτσα, αλλά με μια πιο λεπτή και επίπεδη διάταξη. Με το πέρασμα του χρόνου, η συνταγή σχεδόν εξαφανίστηκε, ενώ η πίτσα της Νάπολης έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο.
Ωστόσο, πριν από λίγες δεκαετίες, ορισμένοι παραδοσιακοί “pizzaioli” αποφάσισαν να αναβιώσουν αυτήν την αρχαία συνταγή και να την εξελίξουν σε ένα μοναδικό προϊόν για τους σύγχρονους γευσιγνώστες.
Και έτσι, το 2001, η Pinsa Romana επανακαθιερώθηκε, όταν ο Corrado Di Marco ανακάλυψε τον μοναδικό συνδυασμό των αλεύρων και τον τρόπο ψησίματος που δίνει στην Pinsa Romana την ανεπανάληπτη γεύση και υφή που την κάνουν τόσο μοναδική


Γιατί να βάλετε τη Pinsa Romana στο μενού σας;

Με Kaizen Mixes, η επιλογή της Pinsa Romana δεν θα είναι απλώς μια επιλογή για το μενού σας, αλλά μια στρατηγική απόφαση που θα ενισχύσει την επιχείρησή σας. Η προσθήκη της Pinsa Romana στο μενού σας μπορεί να προσφέρει περισσότερες γευστικές επιλογές στους πελάτες σας. Με την ποικιλία των υλικών και των toppings που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Pinsa Romana, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ευρεία γκάμα γεύσεων και συνδυασμών που θα ικανοποιήσουν διάφορα γούστα.
Η Pinsa Romana προσφέρει ευελιξία στη δημιουργία μοναδικών συνδυασμών γεύσης. Αυτό μπορεί να διαφοροποιήσει το μενού σας και να προσελκύσει νέους πελάτες που αναζητούν κάτι διαφορετικό από την παραδοσιακή πίτσα. Με την ευρεία ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε ως toppings, προσφέρουμε μια πλούσια παλέτα γεύσεων και αρωμάτων που θα διεγείρουν τις αισθήσεις των πελατών σας.
Οι Pinserias, οι ειδικές τοποθεσίες πώλησης της Pinsa συνεχίζουν να αυξάνονται. Στην Ελλάδα, οι σημεία πώλησης της Pinsa Romana έχουν εισέλθει ήδη στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια, με μεγάλες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη. Αυτό αποτελεί μια απόδειξη της μεγάλης δυναμικής που κρύβεται πίσω από την Pinsa Romana.
Συνολικά, η Pinsa Romana αναδεικνύεται ως μια αναδυόμενη τάση στον χώρο της πίτσας, καθώς η παγκόσμια αγορά της συνεχίζει να αναπτύσσεται. Οι καταναλωτές αναζητούν πιο υγιεινές και ποιοτικές επιλογές φαγητού, και η Pinsa Romana προσφέρει ακριβώς αυτό.