Οι απόλυτες συνταγές του Αγίου Βαλεντίνου, για να ερωτευτούν οι πελάτες τη δική σας επιχείρηση

Kaizen-Οι απόλυτες συνταγές του Αγίου Βαλεντίνου, για να ερωτευτούν οι πελάτες τη δική σας επιχείρηση

Στην καρδιά του Φεβρουαρίου, με την ημέρα των ερωτευμένων να αποτελεί την πιο ξεχωριστή γιορτή του μήνα, αλλά και μια ιδανική ευκαιρία για τους επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες να αναδείξουν την επιχείρησή τους και όσα έχει αυτή να προσφέρει. Πρόκειται λοιπόν για μια περίοδο με υψηλή ζήτηση για μοναδικές δημιουργίες που περιμένουν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας.

Μια τέτοια ημέρα, όπως είναι αναμενόμενο, την τιμητική του έχει το red velvet σε όλες του τις εκδοχές. Μια εντυπωσιακή πρόταση για τον Άγιο Βαλεντίνο όπως αυτή και λόγω του κόκκινου χρώματος, αλλά και λόγω της γεύσης, αποτελεί για το κατάστημα σας την σίγουρη κίνηση για να προσελκύσετε τα βλέμματα των πελατών σας. Η τεχνική ομάδα της Kaizen προτείνει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τη δημιουργία red velvet κέικ με τη χρήση του μείγματος Popy’s Cake Red velvet. Πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία, ενώ το τελικό αποτέλεσμα έχει έντονο κόκκινο χρώμα και μοναδική εκρηκτική γεύση. Με το ίδιο μείγμα μπορείτε να δοκιμάσετε επιπλέον δημιουργίες που επιθυμείτε, καθώς είναι ιδανικό για πολλαπλές παρασκευές προϊόντων.

Και επειδή ημέρα των ερωτευμένων χωρίς σοκολάτα δεν γίνεται, οι έμπειροι τεχνικοί της Kaizen προτείνουν τη δημιουργία chocolate fudge brownies που θα γίνουν ανάρπαστα. Με 200γρ. από το μείγμα Choco Brownie, βασικά υλικά και με μια γρήγορη και απλή εκτέλεση είστε έτοιμοι να δώσετε στους καταναλωτές σας αυτό που επιθυμούν μια ημέρα σαν αυτή.

Σε ποιον δεν αρέσει να ξεκινά την ημέρα του με ένα πολύ νόστιμο κρουασάν; Ειδικότερα, όταν προσφέρεται από το άλλο του μισό. Η ομάδα μας προτείνει για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μεταξύ άλλων το μείγμα la brioche, ιδανικό για την παρασκευή αφράτου δανέζικου κρουασάν θα σας λύσει τα χέρια, καθώς είναι ένα ευκολοδούλευτο προϊόν, κατάλληλο και για πολλαπλές χρήσεις.

Θυμηθείτε ότι σημασία έχει οι πελάτες σας να μένουν ευχαριστημένοι τόσο από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων σας όσο και από τη μοναδική τους γεύση. Επικεντρωθείτε σε αυτό και η επιτυχία της επιχείρησής σας είναι δεδομένη.