Οκτώβριος και ονομαστικές εορτές. Τι γλυκά να φτιάξετε!

Kaizen-Οκτώβριος και ονομαστικές εορτές. Τι γλυκά να φτιάξετε!

Με το φθινόπωρο σταδιακά να πλησιάζει στην κορύφωσή του, επιχειρησιακοί κλάδοι, όπως η αρτοποιία και η ζαχαροπλαστική, προετοιμάζουν την δυναμική επάνοδό τους στους νέους ρυθμούς, έτοιμοι να υποδεχτούν τις εορταστικές περιστάσεις της επόμενης περιόδου. Με τις ονομαστικές εορτές να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής παράδοσης και κουλτούρας, πολλές από τις γλυκές δημιουργίες έχουν συνδεθεί με ένα μέρος των γευστικών μας αναμνήσεων.

Μια από τις διαχρονικές επιλογές γλυκισμάτων, αποτελούν τα κωκ. Με υποχρεωτική παρουσία τόσο στο τοπικό ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς, όσο και στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις pastry προϊόντων, τα κωκ προσελκύουν σταθερά το δικό τους φανατικό κοινό. Για την παρασκευή μοναδικών κωκ, η τεχνική ομάδα της Kaizen προτείνει το μείγμα Choco brownies που είναι ιδανικό για τη δημιουργία πολλαπλών προϊόντων και έχει χρόνο ζωής 12 μήνες. Την εντυπωσιακή τους εμφάνιση συμπληρώνει η κρεμώδης γεύση και η τραγανή τους υφή, ενώ μπορείτε επίσης να τα διακοσμήσετε στο τέλος με λεπτές στρώσεις ζαχαρόπαστας.

Μια γαστρονομική προτίμηση που συνδυάζει στοιχεία μπισκότου και κέικ, είναι τα whoopie pies, ένα εξίσου ιδανικό και αφράτο κέρασμα για τις εορταστικές ημέρες. Για τη δημιουργία μοναδικών whoopie pies, η ομάδα της Kaizen προτείνει ομοίως το Choco brownies, ενώ τις εντυπώσεις θα κλέψει η σαντιγύ, για την οποία θα χρειαστείτε 1000gr κρέμα γάλακτος 35% και 100gr ζάχαρη άχνη, και η οποία θα προσθέσει δροσιστική ισορροπία στις βελούδινες υφές.

Στην περίπτωση των donuts, θα έχετε αντιληφθεί ότι οι πελάτες σας φανερώνουν την προτίμηση τους, ανεξαρτήτως ειδικών περιστάσεων και ονομαστικών εορτών. Το αφράτο εσωτερικό, η γευστική τους υφή και τα ποικίλα σε γεύσεις fillings είναι που τα καθιστούν συνώνυμα με την χαρά και τον εορτασμό όλο το χρόνο. Το έμπειρο και τεχνικό προσωπικό της Kaizen προτείνει για την παραγωγή τους το έτοιμο μείγμα Star Donut που προσδίδει στο τελικό προϊόν χαρακτηριστικά όπως η πυκνή και αφράτη δομή, η γνήσια γεύση και η ζουμερή ψίχα. Επιπλέον, είναι ιδανικό για γλυκιές και αλμυρές γεμίσεις αλλά και ως επικάλυψη. 

Για τους πελάτες σας που τηρούν τις διατροφικές και θρεπτικές τους συνήθειες ολόκληρο τον χρόνο, απτόητοι από τις εορταστικές περιστάσεις, η Kaizen προτείνει τραγανά cookies είτε με φυσικά γλυκαντικά, είτε με σταγόνες σοκολάτας. Όποιο προϊόν και αν επιλέξετε για τη δημιουργία cookies, να γνωρίζετε ότι όλα τα μείγματα εξασφαλίζουν ιδανική τραγανότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ η διαδικασία παρασκευής τους είναι εύκολη και γρήγορη.

Αντιμετωπίστε κάθε εορτασμό, ως αφορμή να βοηθήσετε τους πελάτες σας να αναβαθμίσουν τις γιορτινές στιγμές τους με αυθεντικές και απολαυστικές γεύσεις. Από συναρπαστικά κωκ μέχρι και πιο θρεπτικές επιλογές, προσφέρετε στιγμές χαράς και γαστρονομικής ευχαρίστησης.