Τα πάντα για το πολύσπορο ψωμί

Kaizen-Τα πάντα για το πολύσπορο ψωμί

Όχι ένα απλό ψωμί, αλλά μια μορφή τέχνης που αναδεικνύει την ίδια την ποιότητα του επαγγελματία αρτοποιού. Ο λόγος για το πολύσπορο ψωμί και την λαχταριστή αφράτη του δομή που συνοδεύει εδώ και γενεές τα καθημερινά μας τραπέζια.


H ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών της Kaizen για τη δημιουργία πολύσπορου ψωμιού, προτείνει το μείγμα Maltito το οποίο έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ένα τελικό προϊόν γνήσιας γεύσης με τραγανή κόρα και ζουμερή ψίχα. Για την συγκεκριμένη παρασκευή, η επιθυμητή θερμοκρασία ζύμης καλό είναι να κυμαίνεται από 25-27 °C κατά την προετοιμασία, και η πλασμένη ζύμη να χαραχτεί πριν την στόφα.


Εκτός ότι αποτελεί το τέλειο μείγμα και για πεντανόστιμο σάντουιτς, το μείγμα Maltito σάς παροτρύνει να δελεάσετε τους πελάτες σας με τα πιο γευστικά κουλούρια κρασιού. Η εκτέλεση είναι γρήγορη, ενώ από τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε μόνο 50γρ. λευκού κρασιού, καθώς τα υπόλοιπα είναι από τα πιο συχνά υλικά που θα διαθέτει ήδη η επιχείρησή σας.


Εξίσου μοναδικά αποτελέσματα γνήσιου πολύσπορου ψωμιού, σας εξασφαλίζει το μείγμα Vari Olikis. Πρόκειται για ένα προϊόν με προζύμι, πυκνής και βαριάς δομής με ζουμερό εσωτερικό και τραγανή κόρα. Και σε αυτή την περίπτωση είναι ιδανικό τόσο για σνακ όσο και για σάντουιτς.


Με 100γρ. από το Vari Olikis, παρασκευάζετε υψηλής διατροφικής αξίας μπάρες, που θα γίνουν η καθημερινή συνήθεια των πελατών σας! Τα υλικά και η εκτέλεση και σε αυτή την περίπτωση, αποτελούν απλή υπόθεση. Για τους πελάτες σας που αναζητούν γεύσεις με χαμηλό θερμιδικό δείκτη, τα κουλούρια διαίτης έρχονται να καλύψουν αυτή την ανάγκη.


Σε γενικές γραμμές, το πολύσπορο ψωμί συνδυάζει γεύση, υφή και αισθητική απόλαυση, αναδεικνύοντας απ’ τη μια την τέχνη του αρτοποιού και απ’ την άλλη τη διαχρονική του παρουσία στη γαστρονομία μας. Με τα μείγματα της Kaizen έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τα όρια της αρτοποιίας, ικανοποιώντας κάθε σας πελάτη.