Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Loulis Food Ingredients για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση ARTOZA 2023!

Kaizen-Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Loulis Food Ingredients για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση ARTOZA 2023!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  και φέτος έκθεση ΑΡΤΟΖΑ στο Metropolitan Expo από τις 3-6 Μαρτίου. Η ΑΡΤΟΖΑ αποτελεί έκθεση σύμβολο για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η ομάδα της Loulis Food Ingredients, υποδεχόταν τους επισκέπτες, δίνοντάς τους την δυνατότητα να δοκιμάσουν μερικούς από τους βασικούς αλλά και πιο δυνατούς κωδικούς που διαθέτει η εταιρεία και στα τρία επαγγελματικά brands της (Μύλοι Λούλη, Kenfood & Kaizen).

Επιπρόσθετα άξιο αναφοράς είναι οι ζωντανές παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης από τους τεχνικούς της Loulis Food Ingredients. Τα γλυκά και αλμυρά αρτοσκευάσματα που παράγονταν καθημερινά στο περίπτερο της εταιρείας με μείγματα της νέας premium σειράς Kaizen κάνοντας την πρώτη επίσημη παρουσίαση τους στο ευρύ κοινό καθώς επίσης οι εναλλακτικές και πρωτοποριακές προτάσεις σε ψωμιά με άλευρα των Μύλων Λούλη αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού.

 Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θερμή και η επισκεψιμότητα του περιπτέρου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σε κλίμα ζεστό, χαρούμενο και οικογενειακό το προσωπικό της εταιρείας βρέθηκε με τους πελάτες που κατέφθασαν από κάθε γωνιά της χώρας. Οι όμορφες συζητήσεις, τα αστεία και η καλή διάθεση ήταν, για άλλη μια φορά, ενδεικτικά του κλίματος που επικρατούσε στο εντυπωσιακό σε στυλ Boulanger περίπτερο της εταιρείας.