Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου και επαναπροσδιόρισε την τέχνη σου

H φιλοσοφία Kaizen προέρχεται από την Ιαπωνία και σημαίνει "καλή αλλαγή".
H φιλοσοφία Kaizen προέρχεται από την Ιαπωνία και σημαίνει "καλή αλλαγή".
Δηλώνει την τέχνη της συνεχούς βελτίωσης, της τέχνης που ξεπερνάει κάθε περιορισμό.

Στην Loulis Food Ingredients, με σεβασμό στην παράδοση 7 γενιές της οικογένειάς μας και βασιζόμενοι πάντα σε εξαιρετικές πρώτες ύλες, προσφέρουμε νέες προϊόντικές λύσεις στους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν. Όραμά μας, να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή!

Για το Kaizen, μέσα από μήνες ερευνών και δοκιμών της εξειδικευμένης ομάδας μας και αξιοποιώντας τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, δημιουργήσαμε μια ξεχωριστή γκάμα μειγμάτων και πρώτων υλών για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική.

Kaizen

Συνδυάσαμε τα ξεχωριστά άλευρα των μύλων Λούλη, τις νέες διατροφικές τάσεις, την ανάγκη για πραγματική ποιοτική διαφοροποίηση αλλά και την σταθερή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα!

Kaizen-target

Στόχος μας είναι να υπηρετούμε το όραμα κάθε επαγγελματία να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και κάθε περιορισμό, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα αλλά και όλη μας την εμπειρία και γνώση στις εφαρμογές των προϊόντων μας.

Με την εγγύηση του ονόματος Λούλη στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, στηρίζουμε καθημερινά τον σύγχρονο αρτοποιό και ζαχαροπλάστη να απελευθερώσει την δημιουργικότητά του και να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω την τέχνη του!