Υπηρεσίες

Τεχνική Υποστήριξη

Η ομάδα των τεχνικών συμβούλων μας αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, με πολυετή παρουσία στο χώρο της αρτοποιίας και σπουδές "Master Baker" από αναγνωρισμένες σχολές του εξωτερικού. 

Η ομάδα μας είναι καθημερινά στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας στην αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική. Παρέχει συμβουλές τόσο για νέα προϊόντα όσο και για τις εξελίξεις που επικρατούν στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Οι τεχνικοί μας μοιράζονται μαζί σας την επαγγελματική τους τεχνογνωσία και σας βοηθούν να αναπτύξετε νέες συνταγές που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε μοναδικά προϊόντα.

Έρευνα & Καινοτομία

Καθώς οι διατροφικές συνήθειες συνεχώς αλλάζουν και οι απαιτήσεις των επαγγελματιών αυξάνονται, έχουμε δημιουργήσει ένα τμήμα έρευνας και καινοτομίας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Το τμήμα αποτελείται από έμπειρους τεχνολόγους τροφίμων, που σε συνδυασμό με τους τεχνικούς μας συμβούλους συνεχώς βελτιώνουν τα προϊόντα μας και αναπτύσσουν νέα.

Το τμήμα αυτό πειραματίζεται διαρκώς πάνω σε νέες συνταγές πρώτων υλών με διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πελάτη μας, αρτοποιό ή ζαχαροπλάστη.

Με την καθοδήγηση του τμήματος αυτού επιλέγουμε εκείνες τις κατάλληλες πρώτες ύλες με τις οποίες θα μπορέσουμε να πετυχαίνουμε παραγωγικά σωστές συνταγές που θα δώσουν σταθερά προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

Συμβουλευτική Πωλήσεων & Marketing

Η ομάδα των έμπειρων στελεχών μας είναι πάντα δίπλα σας.

Για να σας προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία, για να αναλύσει το προϊοντικό μείγμα και τους ρεαλιστικούς στόχους κερδοφορίας των προϊόντων, να επιτύχει την σωστή τοποθέτηση τους και να προτείνει στρατηγικές επικοινωνίας και προώθησης της επιχείρησης για την επίτευξη των στόχων που θέτει καθημερινά κάθε επαγγελματίας αρτοποιός ή ζαχαροπλάστης.

Θέλετε να συνεργαστούμε;

Θέλετε να συνεργαστούμε;